Nederland – VV C.E.C

Het Nederlands Amputatieteam speelt donderdagavond om 19:00 uur een oefenwedstrijd in het stadion van Eredivisionist FC Emmen. Tegenstander is derdeklasser VV C.E.C. uit Emmer-Compascuum.

FC Emmen opent de deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen bij de wedstrijd. Toegang voor de wedstrijd is gratis. De wedstrijd begint om 19:00 uur en duurt twee keer 25 minuten. Er wordt gespeeld in een 7 vs 7-vorm.

Het nationale team voor mensen met een amputatie neemt in september deel aan het EK in Polen en speelt in aanloop naar het toernooi, naast de internationale wedstrijden, verschillende wedstrijden tegen valide teams. Eerder was V.O.C uit Rotterdam de tegenstander.

Share

Training Nederlands Amputatieteam

Training Nederlands Amputatieteam 

Wekelijks traint het Nederlands voetbalteam voor mensen met een amputatie op de velden van UVV Vleuten. Daar bereiden zij zich voor op internationale toernooien en vriendschappelijke wedstrijden. Wil je komen kijken of meedoen met de training? Neem gerust contact met ons op!

Share

Oefenwedstrijd: Nedeland – V.O.C. Veteranen 1

Zondag 12 januari wordt de eerste wedstrijd gespeeld van de oefencampagne voor het EK voetbal in september 2020. Het eerste veteranenteam van V.O.C uit Rotterdam is de tegenstander. Om 10:30 uur wordt er afgetrapt op de velden van V.O.C. aan de Hazelaarweg 7 in Rotterdam. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de wedstrijd.

Share

Wereldrecordpoging penalty schieten

Op 15 september is Amputatievoetbal Nederland de gehele dag een van de hoofdpersonen in Oss bij het verbreken van het penalty schieten zoals nu vermeld in het Worldguinnes book of records. Deze dag wordt georganiseerd door de Zwaluwen Jeugd Actie en partners.

Share

Darttoernooi Landsmeer: opbrengst Amputatievoetbal Nederland

Van 4 t/m 9 September is er een dart toernooi in Landsmeer met een tombola waarvan de gehele opbrengst ten gunste komt van de Stichting Amputatievoetbal Nederland. De loten voor deze tombola kosten eur .1,00 per stuk en er zijn mooie prijzen te winnen.

Share
post

Vriendschappelijke wedstrijd tegen Duitsland

Nederland reist af naar Duitsland (plaats nog niet bekend) om tegen het Duitse team te spelen. Nederland heeft een goed trackrecord als het gaat om spelen tegen onze oosterburen:

1-1 gelijk
1-0 Gewonnen
2-1 Gewonnen
8-0 Gewonnen

Share
post

Paragames in Breda

Het International Paralympic Committee heeft ParaGames Breda paralympische erkenning verleend.

Drielandentoernooi met:
Nederland
Duitsland
Schotland

Share