Steun de Stichting

Stichting Amputatievoetbal Nederland draait volledig op giften, donaties en steun van bedrijven die de stichting een warm hart toedragen. Met de donaties organiseert de stichting wekelijks trainingen, worden clinics gegeven, kunnen materialen worden aangeschaft en kan het nationale team internationale wedstrijden en toernooien spelen.

Wilt u het team steunen met een bijdrage? Dat kan op verschillende manier. Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Doneren met iDeal

Wilt u een eenmalige donatie doen? Dat kan eenvoudig. Binnen enkele minuten is uw donatie verwerkt. Klik hier om eenmalig te doneren!

Word Sponsor!

Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om de stichting te steunen. Kijk hier in ons sponsorboek om te zien wat u voor de de stichting kan betekenen en  wat de stichting voor u en uw bedrijf kan betekenen. Samen staan we sterker! Download hier her sponsorboek en word sponsor!

Storting

Wilt u het team steunen met een directe storting? Dat kan natuurlijk ook. Stortingen mogen worden gedaan op rekeningnummer

NL 44 RBRB 0898 1147 72 t.n.v. Stichting Amputatievoetbal Nederland.

Wilt u ons team verder helpen?

Ziet u een samenwerking met de stichting zitten? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden tot een eventuele samenwerking met u te bespreken.

Namens het team, de staf, het bestuur en vrijwilligers willen wij u hartelijk danken voor uw bijdrage. Zonder uw steun kan de stichting niet voortbestaan! 

Share