post

Zondag 30 april: wedstrijd Nederland – België

Aankomende zondag is het zover: het Nederlands amputatieteam neemt het in een oefenwedstrijd op tegen onze zuiderburen. De Nederlanders en Belgen kennen elkaar inmiddels behoorlijk goed. Sinds de oprichting van het Belgische team in 2013 hebben de Nederlanders en Belgen al vaak tegen elkaar gespeeld, met diverse uitslagen tot gevolg.

Naast de krachtmetingen op het veld hebben de teams ook meermaals samen getraind. Dit zal ook aankomende zondag het geval zijn. Adri van Ingen, trainer/coach van het Oranje team legt uit ”De mannen houden van het voetbalspel, maar enkel trainen om het trainen wil niemand. We zoeken elkaar met enige regelmaat op om wedstrijden tegen elkaar te organiseren, maar ook om van elkaar te leren en plezier te hebben in de sport.” Stichting Amputatievoetbal Nederland is de stichting achter het team en zet zich in voor het bevorderen en ondersteunen van het amputatievoetbal. De stichting benadrukt dat iedereen welkom is om met het team mee te trainen of om organisatorische hand-en-spandiensten te verrichten. De afgelopen trainingen stonden in het teken van het voorbereiden op de wedstrijd. Spelers, staff en vrijwilligers kijken met plezier uit naar de ontmoeting met onze zuiderburen.
Zondag 30 april 2017
De ontmoeting tussen de twee teams zal plaatsvinden op sportpark de Paperclip in Vleuten. Iedereen is welkom om te komen kijken, entree is gratis.
Adres:
Parkzichtlaan 201
3451 GX Vleuten
Om 13:00 klinkt het fluitsignaal en gaan beiden teams op jacht naar de overwinning.

WIJ ZIEN U GRAAG VERSCHIJNEN ALS SUPPORTER/TOESCHOUWER, WEES WELKOM!

Share