post

Hart van Nederland filmt training van het Nederlands Amputatie-voetbalteam

Vandaag werd tijdens de training het nieuwe sporttenue van shirtsponsor De Hoogstraat geshowd. Wij zijn hier erg blij mee. Het Nederlands Amputatie-voetbalteam traint elke zondag op Sportpark de Paperclip in Vleuten. Met enige regelmaat worden internationale wedstrijden gespeeld, in het binnen- en buitenland. Daarnaast geeft het team demonstraties, om te laten zien dat er nog veel mogelijk is na het hebben van een amputatie. Met de nieuwe tenues van De Hoogstraat staat het team er weer goed op! Dank daarvoor!
Naast het presenteren van de nieuwe tenues, waren er vandaag ook opnames van Hart van Nederland. Er werden opnames van de training gemaakt en diverse spelers werden geïnterviewd. Zo werd gevraagd naar de mooiste (wedstrijd) herinneringen en werd ingegaan op de vraag of het lastig voetballen is met één been. De opnames gaven eigenlijk het antwoord al; voetballen met één been of arm gaat prima. Natuurlijk is het in het begin wennen. Het spelletje vraagt om een combinatie van evenwicht, kracht en techniek. Vanavond op 22:30 worden de beelden uitgezonden op SBS6.

Bent u na het kijken geïnteresseerd geraakt en kunt u iets voor het team betekenen? Of wil je een keer meetrainen om te kijken of de sport bij je past?  Geen probleem, dat kan! Wij komen graag in contact.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Share