post

Jeeves steunt Amputatievoetbal op weg naar EK

De firma Jeeves B.V. geeft ons een duw in de rug richting het EK Amputatievoetbal 2021 in Polen. Hun financiële bijdrage middels ons Bronzen Sponsorpakket is zeer welkom en dekt een deel van onze reiskosten in de voorbereiding. De huiskleur van Jeeves past natuurlijk ook geweldig bij ons:  Oranje! 

Gastvrijheid en dienstbaarheid staan bij Jeeves voorop. Jeeves – het Engelse woord voor butler – streeft ernaar om deze kwaliteiten in onze maatschappij meer aandacht te geven. Beide komen dan ook in al hun diensten naar voren, of u nu kiest voor een chauffeur (b.v. na restaurantbezoek of voor uw zakelijke afspraken), uw auto laat parkeren middels valet-parking, u van deur tot deur laat begeleiden naar het ziekenhuis, of dat u langer thuis wilt kunnen blijven wonen met de aanvullende mantelzorg van zusje Senior Service.

De inzet van de medewerkers van Jeeves als gastheer/gastvrouw in de verschillende ziekenhuizen verspreid over ons land, werd in de Corona-tijd  natuurlijk extra op prijs gesteld. Jeeves is dan ook zonder meer een sponsor om in gedachten te houden.

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van Stichting Amputatievoetbal Nederland? Neem dan een kijkje op onze speciale sponsorpagina en help te sport verder te ontwikkelen.

Share