post

Amputatievoetbal en Coaton gaan samen voor Goud!

Stichting Amputatievoetbal en Coaton B.V, slaan de handen ineen om Amputatievoetbal nog meer op de kaart te zetten in Nederland. Coaton verbindt zich middels het Gouden Sponsorpakket aan de sport!

Overweegt u een strakke vloer voor uw woning of bedrijfsruimte? Zijn de sporen van de vorige gebruiker van uw pand een doorn in het oog en hebben gladde wanden toch echt uw voorkeur?  Constateert u vochtplekken in uw kelder en lopen uw daar opgeslagen producten wellicht gevaar? Zoek dan niet langer naar een oplossing, want Coaton B.V. uit Assendelft heeft deze pasklaar in het assortiment, zowel voor bedrijven als ook voor particulieren. 

De specialisten van Coaton staan klaar om samen met u de juiste benadering van uw probleem in kaart te brengen en de benodigde werkzaamheden vervolgens bekwaam voor u uit te voeren.  En staat vloerverwarming op uw wenslijstje, dan behoort  dat bij gietvloeren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Naast betonreparatie aan bijvoorbeeld galerijen neemt Coaton tevens waterdichte kelderafdichtingen voor haar rekening, waarvan diverse voorbeelden op de website (www.coaton.nl) zijn terug te vinden. 

Coaton voldoet uiteraard aan alle wettelijke vereisten qua gebruik van materialen en qua veiligheidseisen tijdens de werkzaamheden. Met de ondersteuning van ons amputatieteam middels het Gouden Sponsor Pakket wordt tevens de maatschappelijke betrokkenheid van Coaton onderstreept. 

Stichting Amputatievoetbal Nederland is Coaton ontzettend dankbaar voor hun steun aan de sport. Heeft u ook interesse om sponsor te worden van Stichting Amputatievoetbal Nederland? Neem dan een kijkje op onze speciale sponsorpagina en help te sport verder te ontwikkelen.

Share