post

De Hoogstraat Orthopedietechniek trotse hoofdsponsor Amputatievoetbal

Met trots kondigt Stichting Amputatievoetbal Nederland een nieuwe Hoofdsponsor aan. De Hoogstraat Orthopedietechniek heeft zich bereid verklaard om ons de komende twee jaar ruimhartig te ondersteunen!

De Hoogstraat Orthopedietechniek is geen onbekende voor de stichting. Wie de afgelopen jaren onze centrale trainingen op het terrein van U.V.V. in Vleuten heeft bezocht (op zondag van 11:00uur tot 13:00uur), herkent natuurlijk meteen de naam van onze trainingsshirt-sponsor. Enkele spelers in onze selectie hebben daarnaast ook al zeer positieve persoonlijke ervaringen opgedaan in één van de drie vestigingen van deze toonaangevende aanbieder van arm- en beenprothesen, alsmede van ondersteunende orthesen. 

De jarenlange ervaring van de artsen, instrumentmakers en therapeuten staat borg voor veel succesverhalen in de eigen cliëntenkring en verklaart ook waarom de Hoogstraat Orthopedietechniek (vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam) een logische keuze is voor een second-opinion bezoek, wanneer de eigen instrumentmaker elders in het land wellicht geen verbeterkansen meer ziet.

Het gebruik van specialistische apparatuur voor gangbeeldanalyse maakt het mogelijk om te bepalen welke minieme verbeteringen in individuele gevallen nog wèl behaald zouden kunnen worden. Afspraak maken? Bel: 030 – 258 1811  of mail: oth@dehoogstraat.nl                                                                 

Met de ondersteuning van onze nieuwe hoofdsponsor gaan ook wij extra stappen zetten in het aanbod van amputatievoetbal in Nederland, zodat iedereen die wil voetballen, dat straks ook echt zal kunnen.

Share