post

Nijdam vloeren steunt Amputatievoetbal met bronzen pakket!

Wie in het noorden van ons land een nieuwe vloer overweegt, zou meteen aan Nijdam Vloeren moeten denken.  Met dik 35 jaar ervaring in vloeren is Nijdam hèt aanspreekpunt om uw eigen wensen samen te brengen met de hedendaagse mogelijkheden. Naast kwaliteitsvloeren met een scherpe prijs levert Nijdam de benodigde expertise om uw nieuwe vloer volledig tot haar recht te laten komen.

Om u te helpen met uw keuze vindt u in de showroom een ruime verzameling voorbeeld vloeren, één van de grootste collecties van Groningen zelfs. Voeg daarbij de inmiddels opgedane kennis en ervaring van de medewerkers en uw slagingskans komt ongekend hoog te liggen. Een afspraak om in de showroom, danwel bij u op locatie de diverse mogelijkheden te bespreken is natuurlijk zo gemaakt en het inmeten nemen ze dan meteen mee, zonder enige verplichting voor de klant, uiteraard.

Het toekomstige gebruik van uw vloer bepaalt in hoge mate welk materiaal (lamelparket, laminaat of bijvoorbeeld  PVC) voor uw vloer het meest geschikt is. Daarom is de vakmanschap binnen het bedrijf van zo’n groot belang. Voor u betekent Nijdam Vloeren (www.nieuwevloer.nl) een vloer op maat en voor ons, met hun sponsorsteun middels het Bronzen Sponsorpakket, een solide basis richting het EK2021.

Share