post

Steun Amputatievoetbal nu via iDeal

Stichting Amputatievoetbal Nederland is hard aan het werk om het komende jaar goed te presteren op het EK Amputatievoetbal in Polen. Zowel op het veld als binnen de organisatie worden er flinke stappen gezet. Zo is het vanaf nu mogelijk om het team te steunen via iDeal.

Het is voor Nederland de eerste keer dat het land deelneemt aan een groot eindtoernooi. In totaal doen er zestien landen mee in Polen en Nederland wil het maximale uit de ploeg halen.

Daarvoor moet veel trainingsarbeid worden geleverd, maar worden er ook kosten gemaakt. Zo wil het team meerdere oefenwedstrijden spelen en zijn er materialen (waaronder krukken en medische attributen) nodig.

Daarnaast werkt de stichting hard om de sport in Nederland te laten groeien en worden er per jaar meerdere evenementen georganiseerd om mensen met een beperking weer te laten voetballen. Iedereen die de droom heeft om weer te voetballen, moet dat wat ons betreft ook kunnen.

Wij zijn daarom ook heel blij aan te kondigen dat het vanaf nu mogelijk is om de stichting eenvoudig te steunen via een donatie via iDeal. Steunt u ons ook?

Sponsoring

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een sponsorboek. Binnenkort is het ook voor bedrijven eenvoudiger en aantrekkelijker om de stichting te steunen. Nu al benieuwd naar de mogelijkheden? mail naar sponsoring@amputatievoetbal.nl

Share